fake

0 kr

Vanliga frågor

Vad är InStyler?

InStyler är en ny produkt för hårstyling som plattar, polerar och stylar hår med hjälp av en roterande värmecylinder och unika borstar. Denna helt nya design polerar hårslingorna en och en, och ger fantastiskt resultat som helt utklassar plattänger, locktänger och andra värmeverktyg. Den nya designen ger unika och välmående resultat utan att behöva använda extrem värme eller starka hårstylingprodukter.

Varför finns det två olika tjocklekar av InStyler?

InStyler finns i två cylindertjocklekar; 32 mm och 19mm Båda varianterna kan samma saker, men de passar olika bra för olika typer av hår. Generellt kan man säga att 32mm passar bäst till längre och tjockare hår, medan 19mm är lämplig för lite kortare frisyrer.

Original 32 mm InStyler
* Plattar och Lockar
* Skapar Otrolig Volym och Glans
* Plattar med Stadga

Nya 19mm InStyler
* Perfekt för Kort Hår
* Plattar och Lockar
* Skapar Fastare Lockar och Lugg
* Stylar Närmare Hårbotten

På vilket sätt är InStyler annorlunda mot mina plattänger?

Enkelt: Vanliga plattänger pressar, trycker och nästan bakar ditt hår mellan två extremt heta plattor. Genom att pressa och stryka ihop hårslingorna skapar plattänger en frisyr som är lika fyllig och full av studs som ett pappersark. InStylers roterande och polerande värmecylinder värmer istället ditt hår bara precis tillräckligt för att styla och platta det – och eftersom cylindern hela tiden rör sig ”pressar och bakar” den inte håret på samma sätt som traditionella plattänger. InStyler borstar, kammar och delar upp håret, medan värmecylinderns rotation mjukt polerar hårslingorna en i taget och skapar lyster, glans och volym. Denna polering gör det möjligt för InStyler att använda mindre värme än plattänger och åstadkomma mycket bättre resultat. Du kan också använda InStyler som ett stylingverktyg – den polerande värmecylinderns rundning gör det möjligt att skapa vågor, lockar och volym på ett sätt som inte är möjligt med plattänger. För fler stylingtips, titta på vår Hår-Styling – tipssida!

Jag behöver mycket värme för att räta ut mitt hår. Blir InStyler tillräckligt varm?

Vi får ofta den här frågan, och vi är stolta över att kunna säga att det är en hårstylingsmyt! Med InStyler behöver du inte massor av värme för att platta och styla ditt hår! Tack vare InStylers unika design kan du använda mindre värme än du är van vid och fortfarande få bättre resultat än med plattänger eller andra värmeverktyg. Det är ett helt nytt sätt att tänka vad gäller värme – och ditt hår. Du behöver faktiskt inte den extrema värmen för att få de resultat du vill ha. Om du bestämmer dig för att du behöver mer värme så har InStyler tre olika temperaturinställningar – börja alltid med den lägsta temperaturinställningen och se hur väl den passar dig.

Hur använder jag InStyler till skillnad från mina plattänger?

Tekniken är jämförbar – du sätter in håret i InStyler, du stänger produkten runt håret och låter den sedan långsamt glida ner längs med håret. Men där tar likheterna slut! Den roterande och polerande värmecylindern och borstarna gör det mesta av jobbet åt dig. Dessutom kommer du att upptäcka att du kan göra mycket, mycket mer med din InStyler än du någonsin kunde med dina plattänger.

Kan jag använda InStyler som en locktång?

Absolut! Linda bara håret runt den roterande och polerande värmecylindern, stäng InStyler och skapa underbara lockar.

Den roterande och polerande värmecylindern roterar – kan mitt hår fastna?

Nej. Ytan på den roterande och polerande värmecylindern är alldeles slät, så ditt hår kan inte fastna.

Vem uppfann InStyler?

InStyler uppfanns av två hårstylister, som båda hade jobbat i frisörbranschen i över 20 år, tillsammans med ett team ingenjörer och produktformgivare som utvecklat många högteknologiska produkter.

Vad är cylinderns diameter?

Cylinderns diameter finns i två tjocklekar 32 mm och 19 mm.

Vad är borstarna gjorda av?

Borstarna är gjorda av värmetålig nylon.

Vilken strömstyrka använder InStyler?

InStyler använder sig av 220 - 240 V, 50 hertz och 45 watt.

Hur sätter jag på min InStyler?

Kontrollera att din InStyler är inkopplad. Tryck på strömknappen. LED-strecken ska då tändas och börja blinka. När LED-strecken slutar blinka är din InStyler klar att användas. Du måste stänga handtaget för att rotationen ska komma igång.

Hur får jag min InStyler att rotera?

Du måste stänga handtaget för att rotationen ska komma igång. Rotationen startar automatiskt.

Vad ska jag göra om min InStyler inte värms upp?

Kontrollera att din InStyler är inkopplad. Tryck på strömknappen. LED-strecken ska då tändas och börja blinka. När LED-strecken slutar blinka är din InStyler klar att användas.

Varför börjar LED-strecken för temperaturinställningen blinka medan jag använder min InStyler?

Det är normalt att temperaturen ändras något under användning. Förutsatt att InStyler har hunnit uppnå korrekt temperatur (LED-strecken lyser kontinuerligt) efter att du har satt på den kan du fortsätta att använda din InStyler medan den blinkar.

Hur rengör jag min InStyler?

Koppla bort din InStyler från eluttaget och se till att den har svalnat helt innan du rengör den. Torka av ytan enbart med en mjuk, fuktig trasa. Se till att vrida ur så mycket vatten som möjligt innan du använder trasan på din InStyler. Ta bort svårare smuts med hjälp av en mjuk, fuktig trasa och en liten mängd vatten med såpa i. Se till att din InStyler är alldeles torr innan du kopplar in den i ett eluttag igen.

Vad gör jag om min InStyler går sönder? Kan jag få förlängd garanti?

Försök inte reparera din Instyler – det finns inga delar inne i enheten som kan repareras av användaren själv och Instyler innehåller flera datachip och avancerade smådelar. Instyler kommer med ett års fabrikationsgaranti, vilket innebär att felet inte får bero på yttre påverkan eller vattenskada. Om din Instyler slutar fungera inom giltighetstiden för denna garanti kommer vi att reparera eller ersätta den. Se våra Köpvillkor för mer detaljer.

Hur kan jag beställa fler produkter och accessoarer?

Samtliga InStyler-produkter och accessoarer hittar du på Instyler.se

Vilken är vilospänningen?

Vilospänningen är 1.1 KW