fake

0 kr

Om du letar efter nedladningsbart material, pr-exemplar etc. kan du besöka vårt Pressrum.

I Tidningsspalterna

look

Look Magazine

Om du är beroende av platt- eller locktänger, så kommer du att älska otroliga InStyler. En roterande varm styler, med inbyggda borstar, som samtidigt torkar ditt hår.

glamour

Glamour Magazine

InStyler är designad av American Idolstylisten Dean Banowetz och är ett hårdjobbande multiverktyg, som plattar, lockar och skapar lyster med sin patenterade roterande cylinder.

boots

Boots

Säg farväl till dina locktänger och plattänger ! Med sin roterande barriär och inbyggda välgörande borstar, kan nya InStyler styla, platta och locka, och den är redan en succé i USA.

now

Now

InStyler, framtagen av Dean Banowetz, är en roterande styler-, lock- och plattång i en och samma produkt, med borstar för att platta, polera och styla dubbelt så snabbt.

teare

Gabrielle Teare

InStyler är ett 3-i-1 hårverktyg, som plattar, lockar, polerar och ökar din volym för ett perfekt hår, oavsett din hårtyp.

beauty guild

Beauty Guild

Att få till det perfekta håret har nu blivit enklare med lanseringen av den revolutionerande hårstylern InStyler. Den enda hårstylern som ger otroligt resultat för alla hårtyper.

women and home

Women and Home

InStyler lyfter och ökar volymen invid rötterna eller stylar ut i topparna. Borsten separerar varsamt dina hårlockar, masserar mjukt, polerar och stylar ditt hår.