fake

0 kr

Kontakta oss

Vanliga frågor

Varför finns det två olika tjocklekar av InStyler?

InStyler finns i två cylindertjocklekar; 32 mm och 19mm Båda varianterna kan samma saker, men de passar olika bra för olika typer av hår. Generellt kan man säga att 32mm passar bäst till längre och tjockare hår, medan 19mm är lämplig för lite kortare frisyrer.

Original 32 mm InStyler
* Plattar och Lockar
* Skapar Otrolig Volym och Glans
* Plattar med Stadga

Nya 19mm InStyler
* Perfekt för Kort Hår
* Plattar och Lockar
* Skapar Fastare Lockar och Lugg
* Stylar Närmare Hårbotten

På vilket sätt är InStyler annorlunda mot mina plattänger?

Enkelt: Vanliga plattänger pressar, trycker och nästan bakar ditt hår mellan två extremt heta plattor. Genom att pressa och stryka ihop hårslingorna skapar plattänger en frisyr som är lika fyllig och full av studs som ett pappersark. InStylers roterande och polerande värmecylinder värmer istället ditt hår bara precis tillräckligt för att styla och platta det – och eftersom cylindern hela tiden rör sig ”pressar och bakar” den inte håret på samma sätt som traditionella plattänger. InStyler borstar, kammar och delar upp håret, medan värmecylinderns rotation mjukt polerar hårslingorna en i taget och skapar lyster, glans och volym. Denna polering gör det möjligt för InStyler att använda mindre värme än plattänger och åstadkomma mycket bättre resultat. Du kan också använda InStyler som ett stylingverktyg – den polerande värmecylinderns rundning gör det möjligt att skapa vågor, lockar och volym på ett sätt som inte är möjligt med plattänger. För fler stylingtips, titta på vår Hår-Styling – tipssida!

Jag behöver mycket värme för att räta ut mitt hår. Blir InStyler tillräckligt varm?

Vi får ofta den här frågan, och vi är stolta över att kunna säga att det är en hårstylingsmyt! Med InStyler behöver du inte massor av värme för att platta och styla ditt hår! Tack vare InStylers unika design kan du använda mindre värme än du är van vid och fortfarande få bättre resultat än med plattänger eller andra värmeverktyg. Det är ett helt nytt sätt att tänka vad gäller värme – och ditt hår. Du behöver faktiskt inte den extrema värmen för att få de resultat du vill ha. Om du bestämmer dig för att du behöver mer värme så har InStyler tre olika temperaturinställningar – börja alltid med den lägsta temperaturinställningen och se hur väl den passar dig.

Har du en annan fråga än de som besvaras ovan? Välkommen att kontakta oss via formuläret nedan! Frågor via formuläret som rör köp av produkt eller lagd beställning besvarar vi inom 48 timmar på vardagar. Övriga frågor via formuläret besvarar vi så fort vi kan!

Kontaktinformation

* Obligatoriska fält